PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Met deze 3 zaken maakt u de promotie van uw bedrijf compleet

Hoe ijzersterk de core business van uw bedrijf ook is, ieder bedrijf kan af en toe wel wat extra naamsbekendheid gebruiken. Dit kan op allerlei diverse manieren; van online bannering tot aan visitekaartjes. Als al uw uitingen aansluiten bij uw huisstijl en als doel hebben de naamsbekendheid te vergroten, kan dit zeker een positieve invloed hebben op de promotie van uw bedrijf. Hieronder geven wij u drietal zaken die de promotie van uw bedrijf zullen completeren.

1. Visitekaartjes

Als u een bedrijf heeft waarbij u veel contacten hebt, is het hebben van een mooi vormgegeven visitekaartje onmisbaar. Het is handig om te allen tijde een klein stapeltje hiervan op zak te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld spontaan netwerken met iemand die iets voor uw bedrijf kan betekenen of andersom. Vaak worden de meest waardevolle zakelijke contacten gelegd op momenten die off-the-clock zijn, dus buiten werktijd in ontspannen sferen. Zorg dus voor die visitekaartjes! Bij ons kunt u ze laten drukken op verschillende soorten papier, met dubbele bedrukking, in de vorm van een dubbelgevouwen boekje of wat dacht u van lenticulaire visitekaartjes. In principe zijn alle wensen te verwerken. Zo heeft u altijd een visitekaartje die echt bij u past!

Visitekaartjes drukken

2. Folders

Heeft u met uw bedrijf een mededeling die u wilt verspreiden? Komt er een aantrekkelijke korting of leuke actie aan? Of wilt uw bedrijf gewoonweg presenteren aan nieuw publiek? Verspreid dit nieuws dan via een naar huisstijl vormgegeven folder. De folders kunnen op verschillende manieren gevouwen worden, enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt en op verschillende soorten papier worden geprint. U kunt dus op uw manier de folder vormgeven en kiezen hoeveel tekst en foto’s u erop kwijt wilt.

Folders drukken

3. Bedrukte enveloppen

Ondanks dat de wereld aan het digitaliseren is en steeds meer via de e-mail wordt verstuurd dan via de post, is het hebben van een bedrukte envelop alsnog zeer effectief. Een envelop die is bedrukt met uw bedrijfslogo, zorgt voor meer herkenbaarheid bij uw contacten. Ook oogt het hebben van custom made kantoorartikelen professioneel, wat uiteraard positief is. De bedrukte enveloppen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat u ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Daarnaast kunt ze met en zonder adresvenster bestellen.

Enveloppen drukken

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar middelen die bijdragen aan meer naamsbekendheid en/of herkenbaarheid? Bekijk dan ons assortiment aan drukwerk op de website! Kunt u niet vinden wat u zoekt, of heeft u vragen of speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met u samen naar de mogelijkheden.