PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Lenticulair drukwerk

Zoekt u drukwerk met een zeer uniek effect? Kies dan voor lenticulair drukwerk. Lenticulair drukwerk is een drukwerk met lenzen op het drukwerk, ribbeltjes. Hierdoor lijkt het of de afbeelding op uw kaartje beweegt bij het op en neer bewegen van het kaartje. Door het bijzondere effect wat lenticulair drukken met zich mee brengt en de hoge kwaliteit die wij leveren hebben wij inmiddels voor vele klanten lenticulair drukwerk mogen drukken.

Hoe werkt een lenticulair?

De kaart bestaat uit een plastic drager met herhalende lenzen (vericaal of horizontaal) met daaronder een speciaal bewerkte beeldlaag, welke in 17 “beeldlijnen” wordt verdeeld en in full colour gedrukt.

Door het beeld met precisie onder de lenzen te positioneren ontstaat er een flip-, animatie-, morph-, vergrotings- of 3D-effect. De lens isoleert en vergroot in feite één van de 17 beeldlijnen van het gedrukte beeld eronder, de hoek waaronder er naar de kaart gekeken wordt bepaalt welke beeldlijn zichtbaar wordt, zo ontstaat het bewegende effect van het animatie drukwerk.

Lenticulair drukken, drukwerk met een 3D effect

Het lenticulair effect drukken wij aan de voorkant van uw kaart. De achterkant wordt full colour bedrukt. Lenticulair drukken doen wij voor visitekaartjes en ansichtkaarten. Maar ook ander drukwerk zoals bv een Lenticulaire lineaal, posters en andere groot formaat afbeeldingen is bij ons mogelijk. Voor het lenticulair drukken levert u meerdere foto’s aan bij uw ontwerp. Wij hebben een speciale pagina met specificaties voor het aanleveren van lenticulair drukwerk.

Lenticulair drukwerk bestellen

Bent u geïnteresseerd geraakt in het het product, vraag dan middels het offerteformulier een vrijblijvende prijsopgave aan.
Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op en we vertellen er graag over.