PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Drukwerk bestellen? Een greep uit ons assortiment

PrintAssist is gespecialiseerd in verschillende soorten drukwerk. Wij leveren klanten zakelijk drukwerk, promotioneel drukwerk maar ook huisstijl -en speciaal drukwerk. De keuze die je vind op onze site is zeer groot. In dit artikel vertellen we je meer over ons assortiment.

Visitekaartjes Visitekaartjes zijn essentieel voor een bedrijf. Zeker voor een startende onderneming is dit belangrijk omdat zij zich hiermee kenbaar maken en kunnen onderscheiden. Visitekaartjes kunnen bij ons voor zakelijke doeleinden worden besteld waarop u uw huisstijl goed naar voren kan laten komen. De visitekaartjes kunt u bij ons met verschillende afwerkingen laten drukken zoals bijvoorbeeld een ‘metallic’ look of een 3D-effect. De kaartjes kunt u uitdelen op evenementen, borrels en/of presentaties met betrekking tot uw vakgebied. Er zijn diverse formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een standaardformaat maar ook voor verticale of horizontale klapkaartjes.

Folders Met een folder kunt u uw bedrijf promoten, producten verkopen en informatie geven. Denk bij de inhoud van de folder wel goed na over wat u er wel/niet in moet zetten. Zorg ervoor dat u essentiële informatie plaatst in de folder en deze er mooi en professioneel uitziet. De folder moet uiteindelijk wel duidelijk en aanspreekbaar zijn voor de doelgroep. Denk er ook aan waar en wanneer u de folders wilt verspreiden. Dit kan bijvoorbeeld op evenementen, bij lokale winkelcentra of het gemeentehuis. Bij ons kunt u zowel folders bestellen voor zakelijke als promotionele doeleinden. De folders zijn in A3, A4, A5 en A6 formaat te bestellen. Hierbij kunt u zelf kiezen uit ‘Light’ gedrukt op 170grs gesatineerd mc papier of ‘Heavy’ gedrukt op 250grs.

Enveloppen bedrukken De (eerste) indruk van uw bedrijf kan ontstaan door middel van een envelop. Is het formaat goed? Zit de sluiting recht en dicht? Is het logo goed bedrukt? Dit zijn allemaal vragen die u zichzelf moet stellen bij het samenstellen van een envelop. Onze enveloppen zijn in zes formaten verkrijgbaar en van hoge kwaliteit. Verder zijn de enveloppen altijd bedrukt in full colour. Heeft u behoefte aan eventuele opmaaktips en templates? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet, zodat u goed bent ingelezen voordat u besteld.

Lenticulair drukwerk Bent u op zoek naar drukwerk met een speciaal effect? Kies dan voor lenticulair drukwerk. Door dit effect lijkt het of de afbeelding op uw kaartje beweegt. Dit effect kunt u eventueel ook toepassen op visitekaartjes. Hiermee springt uw visitekaartje uit het oog en laat u een goede en blijvende indruk achter op (potentiële) relaties en partners.

Heeft u nog vragen over het laten bedrukken en/of bestellen van drukwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.