PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

De 4 mooiste visitekaartjes op een rij

Bij Virtual printer kunt u terecht voor al uw drukwerk, zo ook voor visitekaartjes. Het ontwerp kunt u geheel zelf bepalen en wij gaan er vervolgens mee aan de slag. Een visitekaartje hoeft niet alleen een wit stukje papier te zijn met enkel een paar gegevens. Het kaartje kan ook vormgegeven worden met een metallic effect en/of mooie kleursamenstelling. Om de meerdere mogelijkheden hiervan te laten zien, hebben wij een aantal mooie en bijzondere visitekaartjes op een rij gezet!

1. Visitekaartje

Een visitekaartje is onmisbaar voor elk bedrijf, zelfstandige ondernemer en personeelslid. Het kaartje zorgt ervoor dat u een blijvende indruk achterlaat en dat uw informatie door de juiste personen worden bewaard. Een visitekaartje, in de vorm die we gewend zijn, kan zeer mooi bedrukt worden met de juiste instelling en kleurgebruik. Hierover leest u meer bij onze opmaak tips.

2. Visitekaartje met 3D effect

Naast de reguliere visitekaartjes kunt u er tevens voor kiezen om visitekaartjes met een 3D effect te laten maken. Dit wordt gedaan door middel van lenticulair drukwerk waarbij het lijkt of de afbeelding op het visitekaartje beweegt. Met dit effect springt u er gegarandeerd tussenuit en laat u een blijvende herinnering en indruk achter bij de ontvanger.

3. Visitekaartje met metallic effect

Niets is te gek om een visitekaartje op te laten vallen, visitekaartjes met een metallic effect zijn dan ook een goede keuze! De visitekaartjes worden bedrukt met metallic folie waardoor er een glanzend effect wordt gecreëerd. Doordat deze vorm nog niet veelvuldig wordt gebruikt, is de kans groot dat uw kaart bijzonder goed opvalt tussen alle andere ‘standaard’ kaartjes. Naast het feit dat het een uniek visitekaartje is, heeft het tevens een erg mooi effect en zorgt het voor een professionele uitstraling.

Metallic kaartje

4. Klapkaartjes

Niet alleen heeft u de keuze uit een standaard vlak kaartje. Het is tevens mogelijk om uw gegevens te laten bedrukken op een klapkaartje. Deze klapkaartjes zijn zowel horizontaal als verticaal te bestellen. Mocht u bijvoorbeeld meer informatie op het visitekaartje kwijt willen, dan is dit absoluut een goede oplossing. Het biedt namelijk net wat meer ruimte dan een standaard visitekaartje.

Hopelijk hebben wij u zo voldoende geïnformeerd over de mogelijkheden van visitekaartjes en de bedrukking hiervan. Mocht u echter nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze!