PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Wat voor papiersoorten gebruiken jullie voor het drukwerk?

Wij maken voor het drukwerk gebruik van standaard papiersoorten. De papiersoorten die wij voor de verschillende drukwerkproducten gebruiken zijn:

300 grams enkelzijdig gestreken incada silk FSC mix credit

Dit papier gebruiken wij voor het drukken van ansichtkaarten, ansichtkaartenmapjes, deurhangers, kalenders, cd hoesjes, presentatiemappen en visitekaartjes. 300 grams enkelzijdig gestreken incada silk papier is ook wel bekend als ansichtkaartenpapier, u heeft hierbij nog de keuze uit met of zonder UV-lak.

Gesatineerd mc papier FSC mix credit

Gesatineerd mc papier is een glanzend papiersoort. Gesatineerd mc papier gebruiken wij voor het drukken van flyers, folders, brochures en posters. Wij maken gebruik van 150 grams of 250 grams gesatineerd mc papier. 250 grams gesatineerd mc papier gebruiken wij tevens voor het drukken van deurhangers.

90 grams supreme extra wit bankpost FSC mix credit

Dit is papier wat veel overeenkomt met papier wat u thuis gebruikt in de printer. Briefpapier drukken wij op 90 grams supreme extra wit bankpost en ook placemats drukken wij op dit papier en indien gewenst ook flyers.

300 grams planojet natuurkarton FSC mix credit

Dit is papier wat ook bekend is als offsetkarton en dit gebruiken wij voor het drukken van visitekaartjes. Voor onze wijnflesverpakkingen maken wij gebruik van 400 grams planojet natuurkarton.

Al het papier wat wij gerbuiken is FSC® gecertificeerd papier. Wilt u weten hoe de verschillende papiersoorten er in werkelijkheid uitzien? Vraag dan ons voorbeeldpakket aan.