PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Betrouwbaarheid drukwerk – Virtual Printer

Virtual Printer levert altijd betrouwbaar drukwerk. Onze betrouwbaarheid komt zowel tot uitdrukking in de prijs en kwaliteit van ons drukwerk, als in de leverdatum.

De prijzen die u op onze website ziet staan, zijn ook altijd de prijzen die u als klant betaalt. Er zijn dus geen verborgen kosten.
De leverdatum die op uw bestelbon staat, is de daadwerkelijke datum dat wij uw drukwerk leveren. Hiervoor is het uiteraard belangrijk dat u op tijd een goed digitaal bestand aanlevert. We drukken altijd 100% de in uw bestand gebruikte CMYK-waarden. Het resultaat zal dan ook aan uw verwachtingen voldoen. We checken alle aangeleverde bestanden op dertig veelvoorkomende problemen. Wanneer we iets tegenkomen, waarvan we denken dat het niet klopt, dan nemen we altijd contact met u op.

Gratis herdruk

Bent u, ondanks onze goede zorgen, niet tevreden met het door ons geleverde drukwerk, dan heeft u recht op een gratis herdruk. Bovendien horen we graag van u waarom u niet tevreden bent, zodat we er alles aan kunnen doen om onze producten en dienstverlening nog verder te verbeteren.

Terug naar de veel gestelde vragen