PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Nieuwe website

Zouden we dat van de daken moeten schreeuwen of is dit gewoon een logische stap in onze service naar u. Wij kiezen graag voor de tweede optie. 

PrintAssist is namelijk niet veranderd en stelt zich tot doel om u zo goed mogelijk te informeren en te bedienen. Dat was zo en dat blijft zo! Daarom vinden we het wel van belang om u op de hoogte te brengen van de veranderde website. 

Wij hebben uw account overgezet naar de nieuwe website. U kunt met uw vertrouwde e-mailadres inloggen, het is echter niet mogelijk gebleken om uw wachtwoord over te zetten. Wat we dus nog van u vragen, wanneer u de eerste keer in de nieuwe omgeving inlogt, is om via “wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord aan te vragen. U krijgt in uw e-mailbox een e-mail van ons terug en de rest wijst zichzelf.

Nieuw is wel de hogere mate van efficiëntie en automatisering. Dat is niet alleen voor ons prettig, maar zeker ook voor u. Wij hebben hierdoor namelijk onze prijzen kunnen aanscherpen zonder onze kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Nieuw in de website

Onveranderd

  • Onze service en bereikbaarheid 
  • De mogelijkheid afwijkende formaten te bestellen
  • Gratis verzenden