PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Drukwerk afrekenen

Versie februari 2020

Via iDeal
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. PrintAssist maakt gebruikt van de diensten van Ogone payment services om deze transacties veilig te verwerken.

Paypal
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen Paypal account. PrintAssist maakt gebruikt van de diensten van Ogone payment services om de Paypal transacties veilig te verwerken.

Met Creditcard (Visa en Mastercard)
Uw creditcardgegevens worden via een beveiligde SSL-procedure veilig ingevoerd en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. PrintAssist maakt gebruikt van de diensten van Ogone payment services om deze transacties te verwerken.

• • • Ook bij voortuitbetaling geldt nog steeds onze overdrukgarantie indien u niet tevreden bent! • • •

Op factuur
De administratie kosten hiervoor bedragen € 7,50 excl. btw (€ 9,08 incl. btw). U kunt alleen op factuur betalen als u uw Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer (KvK) invult en PrintAssist goedkeuring geeft om op factuur te mogen betalen. Uw factuur ontvangt u in de mail op het door u opgegeven email adres.

PrintAssist behoudt het recht om een door u gewenste factuur betaling om te zetten naar een Rembours verzending, het factuur bedrag wordt dan verhoogd met € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw). U dient binnen 14 dagen na ontvangst van het drukwerk te betalen.

Onder rembours
Als u geen kamer van koophandelnummer heeft invult en niet per iDeal of creditcard heeft betaald verzenden wij uw drukwerk automatisch onder rembours. Uw drukwerk verzenden wij ook onder rembours indien wij u geen toestemming verlenen om op factuur te betalen ondanks dat u uw KVK nummer heeft ingevuld. U betaalt bij leverening aan de GLS koerier, u betaalt  € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw) extra voor de rembourskosten.

Betalingsherinnering of aanmaning
Is uw factuur volgens ons systeem niet tijdig is voldaan, dan volgen er automatisch betalingsherinneringen en aanmaningen. Het kan zijn dat deze uw betaling heeft gekruist, neem bij twijfel contact met ons op via telefoon 078 615 00 90 of email naar [email protected]

PrintAssist is gerechtigd alle kosten, zowel gerechtelijke als buiten gerechtelijke, voor niet betaling te vorderen bij de opdrachtgever, waaronder begrepen de kosten van incassobureau, gerechtsdeurwaarder, zaakwaarnemer, procureur en advocaat.

Zie ook de Algemene Leveringsvoorwaarden van PrintAssist