PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

Placemats worden, naast dat ze gebruikt worden om de tafel schoon te houden tijdens het eten, ook vaak gebruikt als promotiemiddel. U kunt hierbij denken aan een placemat met een advertentie in een restaurant of tijdens een zakelijk diner. Maar wist u ook dat u placemats kunt laten bedrukken voor andere, speciale doeleinden en gelegenheden? In dit artikel hebben wij ter inspiratie vijf creatieve ideeën voor het bedrukken van placemats onder elkaar gezet.

1. Voor een bruiloft
Bij een bruiloft komt vaak een diner met de naasten van het bruidspaar of alle gasten kijken. U kunt dit diner extra speciaal maken door voor deze bijzondere gelegenheid placemats te laten bedrukken. Op de placemats kunnen bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar of de trouwdatum opgenomen worden. Goed om te weten: u kunt uit verschillende formaten placemats kiezen.

2. Voor een verjaardag
Viert u uw verjaardag tijdens een heerlijke lunch of gaat u met uw vrienden en familie uiteten? Ook dan kunnen bedrukte placemats de gelegenheid persoonlijker maken. Laat de placemats bedrukken met foto’s uit uw jeugd of uw leeftijd. Wanneer de verjaardag buiten de deur wordt gevierd, kunt u de placemats vaak meenemen naar de desbetreffende feestlocatie.

3. Voor een babyshower
Babyshowers zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. De zwangerschap wordt vaak tijdens een baby-ontbijt of een speciale baby high-tea gevierd. Organiseert u binnenkort een babyshower voor bijvoorbeeld uw dochter of een vriendin? Denkt u er dan eens aan om placemats te laten bedrukken met een tekst zoals ‘Laura’s babyshower!’ of een foto van de echo van de baby.

4. Voor een kerstdiner
Kookt u tijdens de kerst graag uitgebreid voor uw vrienden en familie? Dan is het een leuk idee om placemats te laten bedrukken met het kerstmenu. Zo komen uw gasten er op een originele manier achter welke gerechten op ze staan te wachten.

5. Voor een kinderfeestje
Ook kinderfeestjes worden nét iets leuker met een bedrukte placemat. U kunt ervoor kiezen om foto’s van het jarige kind te laten bedrukken maar u kunt de placemats ook op een creatievere manier inzetten. Zo is het mogelijk om een kleurplaat op de placemat te laten bedrukken. De placemat komt dan niet alleen goed van pas tijdens het eten van een gebakje, maar het houdt de kinderen ook nog eens bezig tijdens het feestje.

Voor welke gelegenheid zou u placemats willen laten bedrukken?

Heeft u vragen over het laten bedrukken van placemats? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.