PrintAssist - Leijdsman Grafische Partner

3 redenen om te kiezen voor ansichtkaartensets en ansichtkaartenmapjes

Ansichtkaartensets en ansichtkaartenmapjes

Een oud maar nog veel gebruikt gezegde luidt: ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Vaak is dit gezegde ook waar! Een mooi beeld laat een veel grotere indruk achter, dan een stukje tekst. Daarom zijn fotoalbums en ansichtkaarten leuke cadeaus om te krijgen. Deze werken tevens goed als (persoonlijk) relatiegeschenk. Door het geven van een originele ansichtkaartenset is het als bedrijf mogelijk om alle mooie foto’s en beelden van uw bedrijf te tonen aan relaties en personeel. Maar wat zijn precies de voordelen van dit middel? We geven u drie redenen om te kiezen voor ansichtkaartensets en ansichtkaartenmapjes.

1. Uw bedrijf wordt goed zichtbaar op een ansichtkaart

Ondanks het feit dat standaard ansichtkaarten niet groot zijn, kunt u de identiteit en huisstijl er prima op kwijt. Zonder te commercieel over te komen, is het mogelijk om een mooie foto op de ansichtkaart te laten drukken en toch uw bedrijfsidentiteit en –stijl eruit te laten springen. Voor bijvoorbeeld musea, (kunst)galerijen en stads- en dorpsgemeenten is dit middel een perfecte promotietool. Naast dat het een weergave is van uw bedrijf, is het voor de ontvangers iets wat ze thuis of op kantoor kunnen neerzetten als kunst!

ansichtkaarten rek

2. De kaarten kunnen gebundeld worden

Naast een enkele ansichtkaart is het ook mogelijk om een set ansichtkaarten, tot maximaal 12 ontwerpen, te bundelen in een passend ansichtkaartenmapje. Zo kunt u bijvoorbeeld als kunstgalerij een nieuwe collectie schilderijen en kunstwerken onder de aandacht brengen op een leuke en originele manier. Overigens kunnen de kaarten ook verspreidt worden in uw bedrijfspand. Zo kunnen de klanten en/of bezoekers, indien behoefte, de kaarten meenemen.

2. Het inzetten als wenskaart

Ondanks dat een ansichtkaart bedoeld is om te versturen, zien we steeds vaker dat men ansichtkaarten spaart in verband met een hobby. Maar namens het bedrijf kunt ook een custom made ansichtkaart naar uw klanten en medewerkers sturen. Dit bijvoorbeeld ter ere van specifieke gelegenheden zoals Kerstmis of een bedrijfsprestatie. De kaarten kunt u uiteraard zelf vormgeven en volgens eigen wens laten afdrukken. De ansichtkaartensets worden in A6 formaat geprint en kunnen eventueel dubbelzijdig worden bedrukt. Het aantal kaarten mag u natuurlijk zelf bepalen. Kortom: het ontwerp van de kaart ligt in uw handen!

Bent u op zoek naar ansichtkaarten of ansichtkaartensets? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!